Fasadrenovering

Fasadmålning av villa i Lidingö kommun, Stockholm

Har färgen börjat släppa på fasaden och villan har börjat se lite ledsen ut? Då kan det vara dags för att måla om huset! Vi är mindre måleri- & byggföretag som utvecklat en expertis för att hjälpa villaägare, privatpersoner och fastighetsägare med deras fasad. Vi innehar både kompetens inom snickeri och måleri så att vi kan utföra all slags byggservice som kan uppkomma vid fasadrenoveringar.

 

För att komma i kontakt med våra snickare så kan ni slänga iväg ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Våra Måleritjänster i Östermalm

Bland vårt tjänsteutbud för fasadrenovering finner ni bl.a:

 

 • Totalrenovering fasad vilket inkluderar tak, vägg och grund.
 • Mindre måleriarbeten samt fasadputsning
 • Målning & inoljning av staket, veranda, altan m.m.
 • Takmålning & takbyte

Hur mycket kostar det att måla om villan i Stockholm?

Innan du anlitar oss till ditt projekt kan det vara bra att känna till vad det egentligen kostar att måla om huset. Under åren har utfört över 100 fasadmålningar och tagit fram en prismodell. Om du anlitar en målare kan du först och främst ansöka om ROT-avdraget vilket drar ned kostnaden på 30%. Sedan betalar du ungefär 400kr i timmen och ett standard hus brukar ta cirka 60 timmar. Detta blir då 24 000 kr för din räkning.

Medlemmar i Måleriföretag Sverige

Vi är medlemmar i Måleriföretagen i Sverige vilket ger oss möjlighet att erbjuda en nöjd-kund garanti på 10 år vid fasadmålningar. Detta garanterar också att de produkter vi använder är snälla mot miljön och inte har några farliga ämnen i sig.

Kontakta oss

Om ni vill se några av våra referensarbeten från exempelvis Östermalm, Norra Djurgården, Ladugårdsgärdet, Hjorthagen & Vasastan så kan ni kontakta oss. Vi kan även komma förbi redan idag för konsultation samt kostnadsförslag.

 

Vi ser fram emot att höra ifrån just Dig hur vi kan samarbeta i ditt nästa fasadprojekt.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert vid nästa renovering idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *