Fönsterbyte

Renovera & byta ut fönster till villa i Lidingö kommun, Stockholm

Bor ni i Lidingö Kommun eller i närliggande stadsdelar och funderat på att byta ut era fönster? Fönster är en del av fasaden som utsätts för mycket väder och därför behövs det ständigt underhåll för att skydda er bostad. Vi är ett professionellt byggföretag från Lidingö som arbetar med både nyproduktion, renovering & ombyggnation av alla slags fönstertyper till villor och fastighetshus. Bland våra referensarbeten finner ni oss i bl.a. Östermalm, Norra Djurgården, Ladugårdsgärdet, Hjorthagen & Vasastan.

 

För att komma i kontakt med våra snickare så kan ni slänga iväg ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Våra fönstertjänster i Östermalm

Vi arbetar med samtliga fönstertyper och kan beställa in efter behov, så kom gärna med förslag. Men bland våra vanliga renoveringar finner ni exempelvis:

 

 • En-lufts fönster
 • Två-lufts fönster
 • Tre-lufts fönster
 • Fönsterdörrar
 • Sidohängda fönster
 • Kamfasta fönster
 • Kippfönster

Fönsterrestaurering av sekelskiftshus i Ladugårdsgärdet

En av våra specialiteter är restaurering av fönster till äldre fastighetshus och villor från bland annat sekelskiften upp till 70-talet. Vi har en verkstad i Lidingö Centrum där era fönster transporteras och får tillbaka sitt originalutseende. Framförallt i Lidingö kommun och vid norr Djurgården finner vi många äldre bostäder och helst vill vi behålla dess unika karaktär.

Service & underhåll av fönster till BRF i Östermalm

Med åren har vi hjälpt flera bostadsrättsföreningar & fastighetsägare med service och underhåll till lägenheter. Bland annat kan vi hjälpa er med funktionsinspektion, insmörjning med olja och byten av fönsterdelar.

Vad kostar det att byta ut fönster i Norra Djurgården?

Det första man måste göra innan ett fönsterbyte är att räkna på kostnaden. Priset kan variera väldigt inom fönsterbranschen då det finns flera olika modeller och typer. Vanligtvis brukar vi räkna att per fönster kostar det ungefär 2500 kr och installationskostnad på 500 kr i timmen. Så exempelvis om vi sätter up 3 fönster blir det 7500 kr + arbetskostnad.

Kontakta oss

Vi fram emot framtida samarbeten! Lämna gärna era uppgifter i formuläret till höger så hör vi av oss.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert vid nästa renovering idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *