Garagebyggen & Carport

Bygga Garage till Villa & Bostadshus i Lidingö kommun, Stockholm

Bor ni i Lidingö kommun och ska bygga till ett garage eller carport till villan eller föreningen? Vi är ett erfaret men mindre byggföretag från Torsvik som specialiserat oss på att hjälpa privatpersoner, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar med olika slags byggnadskonstruktioner. Vi har bl.a. byggt garage i Islinge, Torsvik, Kyrkviken, Kottla, Brevik, Södergarn & Killinge.

 

För att komma i kontakt med våra snickare så kan ni slänga iväg ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Våra olika slags Garagekonstruktioner i Stockholm

Vi står för god service och personlig kontakt, där dina krav och önskemål är grunden för vårt arbete. Bland våra garagebyggen bygger vi:

 

 • Nybyggnation och stomresning av nyckelfärdiga eller skräddarsydda garage
 • Renovering av befintligt garage
 • Uppbyggnation av carport
 • Byggnation av förråd & cykelhus

Stomresning av Carport i Ladugårdsgärdet

Med åren har vi även byggt upp ett 60-tal carports eller även kallade “kall-garage” då de saknar bärande väggar. Det finns dock en rad fördelar med att välja en carport då det både är billigare men det är också en enklare konstruktion som kan byggas upp direkt mot husfasaden utan bygglov.

Behöver man bygglov för att Norra Djurgården

En vanlig fråga vi får på kontoret är om det behöver sökas bygglov när man bygger ett garage. Det enkla svaret är: ja, men du får uppföra en byggnad på upp till 25 kvadratmeter och höjd på 4 meter utan. Vi riktar oss i första hand till er som vill ha ett okomplicerat förfarande genom byggprocessen och därför brukar vi hjälpa alla våra kunder söka bygglovet innan arbetet påbörjas.

Kontakta oss

Vi fram emot framtida samarbeten! Lämna gärna era uppgifter i formuläret till höger så hör vi av oss.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert vid nästa renovering idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress