Köksrenovering

Helrenovering av kök till villa & lägenheter i Lidingö kommun, Stockholm

Idag i Sverige är köksrenoveringar den vanligaste formen av byggnation då allt fler svenskar vill ha ett modern och praktiskt kök där de kan trivas och känna sig bekväma. Vi är ett byggbolag från Lidingö som bygger om kök till privatkunder, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Bland våra köksreferenser finner ni oss i bl.a. Östermalm, Norra Djurgården, Ladugårdsgärdet, Hjorthagen & Vasastan.

 

För att komma i kontakt med våra snickare så kan ni slänga iväg ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Moderna & praktiska kök i Östermalm

Vi riktar oss i första hand till privatpersoner som letar efter ett nytt kök som är gjort av kvalitet till rätt pris. Bland våra kökstjänster finner ni bl.a:

 

 • Färdig köksmontering från duktiga köksleverantörer. Bland annat Ikea, Kvik, Marbodal & Ballinslöv.
 • Byggservice av mindre köksprojekt.
 • Golvbyten, renovering & underhåll.
 • Målning av vägg & tak.
 • Kakel & plattsättning.
 • Installation av köksö.
 • Bostadsanpassning av kök.
 • Byte av köksblandare.

Vad kostar det att renovera köket i Norra Djurgården?

Ofta får vi frågan vad det egentligen kostar att renovera köket. Under åren har vi renoverat över 60 kök och därför kunnat ta fram en ungefärlig kostnad. Men det finns en del variabler att tänka på när man sätter pris. Bl.a. storlek, el, rördragning, inredning, vitvaror och sist vilken kvalitet. Men för ett helhetslösning vid standard kök till villa brukar det gå på ungefär mellan 60  000 kr till 80 000 kr.

Bostadsanpassningar av kök i Ladugårdsgärdet

Har ni funderat på att bostadsanpassa köket? Idag blir det allt vanligare att bygga kök från grunden för att vara anpassade för framtida hyresgäster. Vi har många års erfarenhet av att hjälpa personer med funktionsnedsättning så att deras tillvaro blir enklare. Exempelvis kan vi installera höj-och-sänkbara köksbänkar.

Kontakta oss

Kontakta oss redan idag för konsultation samt kostnadsförslag. Vi ser fram emot att höra ifrån just Dig hur vi kan samarbeta i ditt nästa köksprojekt!

Kontakta oss för en kostnadsfri offert vid nästa renovering idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *