Konvertera & Bygga om Förråd till Bostad

Konvertera förråd till bostad på Lidingö, Solna, Danderyd, Täby i Stockholm

Med van hand hjälper vi kunder som vill konvertera förråd till bostadsytor. I den här tjänstekategorin utför vi flest uppdrag åt fastighetsägare och bostadsrättsföreningar, men även privatpersoner och företag är självklart välkomna. Som byggentreprenör kan vi bistå din förening hela vägen genom processen att omvandla oanvända ytor till nya lägenheter, inklusive rådgivning om bygglagen  och andra juridiska spörsmål som kan uppstå.

Skapa mervärde genom att konvertera förrådsytor

Att göra om förrådsytor till nya lägenheter är så gott som alltid en ekonomiskt gynnsam affär. Med oss som byggentreprenör blir det dessutom väldigt enkelt eftersom vi kan genomföra hela konverteringen från start till mål. Med bred kompetens i vårt eget team plus samarbetspartners med expertis inom bland annat VVS finns det ingenting inom lägenhetsbyggen som vi inte hanterar.

Vi konverterar förråd åt:

 • Fastighetsägare
 • Bostadsrättsföreningar
 • Andra bygg- och markentreprenörer
 • Privatpersoner
 • Företag

En självgående byggfirma för heltäckande entreprenad i Stockholm

Vi har självgående och kostnadseffektivt genomfört förrådskonverteringar åt kunder i bland annat Lidingö, Djurgården, Danderyd, Solna, Täby m.m. Vårt arbetsområde sträcker sig över hela Stockholmsområdet. Om du finns där och behöver hjälp med att konvertera förråd, kontakta oss för en gratis offert.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert vid nästa renovering idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv ert behov, förutsättningar, antal m2 & adress