Stensättning & Lägga betongplattor

Stensättning & Lägga betongplattor på Lidingö, Djurgården i Stockholm

Vill du ge din trädgård ett lyft? Med professionellt utförd stensättning kan du förnya upplevelsen av din trädgård. Vi hjälper till med allt från stensättning av gångstigar till planteringar och byggen av uteplatser.

Professionell och värdehöjande stenläggning

Stenläggning är en trend som egentligen aldrig gått ur tiden. Sten och plattor har i tusentals år använts för att förhöja upplevelsen av trädgårdar, entréer med mera. Det har helt enkelt alltid varit värdehöjande med professionell stenläggning. Här är några av de tjänster vi kan utföra inom stensättning:

 • Uppfarter
 • Trappor
 • Gångstigar
 • Parkeringsplatser
 • Uteplatser
 • Odlingsstationer

Stenläggning på Södermalm & Liljeholmen

För att stenläggningen ska bli bra är det viktigt med bra förarbete och väl utförd dränering. Detta för att undvika att stenar förskjuts. Med rätt arbetsmetoder fås resultat som håller väldigt länge, flera decennier eller till och med i århundraden. Vi använder väl beprövade och moderna metoder för att försäkra goda resultat. Utöver det jobbar vi aktivt med uppföljningar och ger dig som kund full garantirätt.

Kontakta oss för snabbt svar

Begär en kostnadsfri offert för stensättning från oss så får du en exakt prisuppgift och en uppskattning för när jobbet blir klart. Observera att det inte förpliktigar dig till något att ta emot en offert från oss.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert vid nästa renovering idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *