Badrumsrenovering

Bygga om badrum i Lidingö kommun, Stockholm

Bor ni i Lidingö kommun eller närliggande områden och ska bygga om badrummet? Vi är erfaren byggfirma som riktar sig till villa- och lägenhetsägare, privatkunder och bostadsrättsföreningar med praktiska och moderna badrum. Bland våra referensarbeten finner ni oss i bl.a. Östermalm, Norra Djurgården, Ladugårdsgärdet, Hjorthagen & Vasastan.

 

För att komma i kontakt med våra snickare så kan ni slänga iväg ett meddelande i formuläret till höger för en kostnadsfri offert.

Bland våra badrumstjänster i Östermalm finner ni bl.a.

Våra medarbetare siktar på högsta service och personlig kontakt, där dina idéer står som grund för våra renoveringar. Bl.a. har vi byggt i Islinge, Torsvik, Kyrkviken, Kottla, Brevik, Södergarn & Killinge.

 

 • Totalrenovering av badrum
 • Plattsättning med kakel, klinker eller mosaik
 • Nybyggnation av badrum
 • Byte av rör och elkablar
 • Installation av dusch & handfat

Hur mycket kostar det att bygga om ett badrum i Ladugårdsgärdet?

Under åren har vi byggt upp över 100 badrum till privatkunder och föreningar och därför lyckats bygga upp en arsenal av referenser som jämför när vi sätter pris. Men frågan ni måste ställa er först är vilket slags badrum ni är ute efter? Vi brukar placera dom som standard och som lyx där den senaste blir dyrare på grund av materialet. För ett standard badrum brukar vi räkna på 450 kr per kvadratmeter och ett lyxigare 750 kr per kvadratmeter.

Kan kostnaden för badrummet sänkas genom ROT-avdraget?

En vanlig fråga vi får är om det går att söka ROT-avdraget när man renoverar badrummet. Vi brukar säga att man ska tänka på att detta går om kostnaden ligger under 50.000 kr och det är din bostad. Så om det är en mindre badrumsrenovering så går det att ansöka. För att sätta det i siffror så om vi renoverar badrummet för 50 000 kr inklusive moms kan du göra rotavdrag med 15 000 kr på fakturan.

Vill ni att vi kommer förbi på en kostnadsfri konsultation?

Om ni vill ha ett direkt pris så kan vi komma förbi och avgöra mer exakt vad det kommer kosta. Framförallt får vi möjlighet att diskutera era idéer och önskemål.

 

Kontakta oss redan idag för konsultation samt kostnadsförslag.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert vid nästa renovering idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Fastighetsadress + Ort *

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *